ღ Memories to Remember ღ: Cara Nak Dapatkan Update Blog Aku...

Friday, August 28, 2009

Cara Nak Dapatkan Update Blog Aku...

Hari ni aku nak jadik cikgu kejab. Hehehehehe! Sebenarnya dah lama aku nak meng'entry' pasal blog list update ni. Asik terlupa ja... Entry ni khas untuk Kak Hana dan Mam Hasue yang duk tensen sebab blog aku takleh update kat blog dorang. Pastu duk jerit² kat cbox aku tertinggal ketapi la tertinggal bas la tertinggal beskal la. Sib baik tak tertinggal laki. Hahahahahaha!


Kalo tengok dari blog Kak Yatt, blog aku nampak oke jek kat blog list update kat blog Kak Yatt....


Dan sesetengah blog akan nampak macam ni jek. Ni dari blog Hasue... Ermmm... Apa sebab??? Mungkin sebab aku guna cara template yang lama kot sebab aku dah biasa ngan template lama walaupon cara template baru sekarang dah mudah. Jadik aku dah cuba² jugaklah camna nak dapatkan update blog aku kat blog list update korank. Harap² menjadiklah yerk! Kalo tak jadik bitau aku.


Pertama² skali korank kena jadik FOLLOWER aku dulu. Ni bukan paksaan tau tapi kena wat jugak sebab nak dapatkan update blog aku. Kalo tanak jadik follower pon tak kesah tapi lepas wat langkah terakhir korank leh remove jadik follower aku. Bagik yang dah memang follower blog aku tu teruskan step seterusnya...


Bila dah jadik follower... Gi kat LAYOUT >> ADD A GADGET dan klik BLOG LIST.


Pastu klik ADD A BLOG TO YOUR LIST atau ADD TO LIST.


Klik BLOG I'M FOLLOWING, pastu tick la blog aku ღ Memories to Remember ღ. Jangan add aku melalui ADD BY URL tau! Memang tak menjadik. Jadik kalo sesapa yang dah add aku dengan cara ADD BY URL yang korank taip sendirik ka kopipes ka, removekan/deletekan dulu blog aku dari blog list update korank... pastu barulah ikut step by step kat atas. Harap² menjadik yer!!

Labels:

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 11:15 AM
14 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter