ღ Memories to Remember ღ: Appointment Semalam

Thursday, August 6, 2009

Appointment Semalam

Semalam gi appointment doktor kat Meternity Specialist. Doktor cuma tanya samada aku ada sakit apa² tak pas wat D&C. Jadik aku kata tadak sakit apa². Pastu doktor scan perot aku. Bila bab² scan ni teringatlah scan nak nengok baby. Huhuhu!

Lepas letak gel, doktor tu hala benda scan tu kat perot aku.

Aku: aduhhh...

Doktor: sakit??

Terasa sakit pulak tempat dia tekan ngan benda tu kat bawah perot aku... Hiskk!!

Doktor: ni rahim...

Aku masa tu memang dah khayal tengok screen jek...

Aku: Aaa..?? Darah??

Ekekeke... pekak apa aku ni...

Doktor: rahim...

Aku: Ooo..

Doktor: rahim awak nampak ok cuma ada skit darah. ?#?cm darah...

Doktor tu siap ukur panjang darah dalam rahim aku lagik tapi aku lupa plak brapa cm.

Sebulan lagik aku ada appointment untuk cek rahim plak sebab nak tau problem sebenar aku sebelum aku nak pregnant balik selepas 3 bulan nanti.

Boleh ker aku pregnant balik ni?? Sebelum ni pon tak sangka bleh pregnant setelah 2 tahun kawen. Ohhh Rezeki Tuhan antara cepat atau lambat...

Satu lagik... aku macam pobia jugak nak pregnant balik. Takut ada masalah lagik.... Huuu!


what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 1:02 PM
12 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter