ღ Memories to Remember ღ: Tags Dari Hasue Sengal

Friday, July 10, 2009

Tags Dari Hasue Sengal

Nko kejam Hasue... Punyalah banyak tag nko kasik aku wat. Mementang aku ngah free gila baban ni. Pendera betul Hasue ni tau! Kijam!! Huhuhuhu! Last tag fridge jek aku tak wat lagik sebab dah lama tak tun dapo ni.... Hiks!



1. Copy gambar Islam di atas


2. Kemudian pilih 10 org sahabat anda dan wajibkan mereka melakukan perkara yg sama.

Tatau sapa yang tadak dapat lagik ni. Huhuhuhu! Sapa yang lom ada sila ambik jer yerkk. Wajib sapa yang jengah ambik sekarang!! Kang aku rotannn!! Akekekekeke!


---------------------------------------------------------------------------------------



1. Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda.

2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini:

1. Sarawakian
2. Suka masak
3. Kenal kat dari myresipi terus ke blog...
4. Hepi go lucky.... yer hasue??
5. Skali lagik... sengal!! Kahkahkah... Larikkkkkkk

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya:

Ni boleh rujuk tag² sebelum ni la yerk sebab lebih kurang sama jek. Kat sini dan sini...

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka.

Hehehe... Takyahlah... suma pon dah penah kena tag ni kot.

---------------------------------------------------------------------------------------

Ni merujuk dalam bilik aku jer ya Hasue sebab aku jarang bersihkan tandas lain dan lantai selain bilik sendirik. Ihiks! Bukan apa... MIL aku dah pegang jawatan membersihkan rumah dan aku tukang masak jek. Huhuhuhu!

1) BILA KALI TERAKHIR CUCI TOILET?
4-5 hari lepas kot... tak ingat la pulak!

2) PENCUCI APA YG DIGUNAKAN?
Bathroom cleaner cosway

3) DALAM 1 MINGGU, BERAPA KALI MOP LANTAI?
Seminggu skali, paling malas 2 minggu skali. Tandas guna berdua jek jadik tadak kotor sangat.

4) APA TUGAS TERAKHIR ANDA SEBELUM MENJELANG MALAM?
Surfing

5) APA MENU HIDANGAN MAKAN MALAM PALING SIMPLE?
Slalu siang dah masak banyak sampai untuk malam... kalo habis goreng telo jek. ahaks!

6) MINUMAN SELALU DIBUAT WAKTU PAGI
Milo susu

7) SEBELUM TIDO APA YG AKAN DILAKUKAN?
Berangan

8) HARUS JAWAB TAG....
Sapa ek aku nak tag ni... Hehehehe!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 8:14 PM
0 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter