ღ Memories to Remember ღ: Tag² Lapuk.... Hehehehe...

Wednesday, July 1, 2009

Tag² Lapuk.... Hehehehe...

Tag dari Kak Yatt

1) halen
2) kak ana
3) hasue
4) kak hana
5) kak ain
6) kak ita (Juwita Jepon)
7) kak aymy
8) kak noorsha
9) kak ros

1. How do u know 1?
Dari blog ke blog. Tak sangka dia duk sabah. My home sweet home.. hehehe

2. What would u do if u never meet 2?
Dah penah jumpa dah... serbu umah dia hari tu.. kihkihkih

3. What would u do if 3 n 4 dated u?
Nak mintak hasue masak bebanyak dan aku sediakan perot jek. hhahahahaa
Dah penah kena serbu oleh mak buyung ni. Seronok sangat walaupon terpaksa hidang roti kering jek. wakakakaka

4. Would 5 n 6 make a good couple?
Entah... Kak ain dan kak ita ni lom saling kenal mengenali kot.

5. Do u think 7 is attractive?
Menarik dengan pipi yang tembam itu. Nak skit lemakkkkkkkkkkkk. Hiks!

6. Do u know anything about 8's family?
Kenal gitu² jek kat blog. Kekadang chat kat ym gak kalo terjumpa sebab darwish anak mak. Kaco jek darwish mak dia ngah tenet. Akekekekeke!

7. Tell me something about 9?
Kak ros ni duk kat jopun sana. Anak dua orang dan sepasang lagik tu. Rajin wat roti. Hari² nampak roti jek kat blog dia. Kihkihkih.

8. What language does 2 speak?
Melayu celup jawa. Akekekekeke

9. Who is 3 going out with?
Kuar ngan laki dan anak dia la kot. Sapa lagik la kan, takkan nak kuar ngan penghulu kampung plak. Kihkihkih!

10. How old is number 4?
Brapa aaa?? Akekeke... Tanya la sendirik kat tuan empunya badan.

11. 5?
Lom penah jumpa. Duduk kat sabah gak ni. Insya Allah 2 tahun lagikla leh jumpa. Tahun depan tak jadik balik. Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

13. 7?
Tinggal kat Dubai...

14. Is 8 single?
Mak kepada Darwish ni. Manada single. Kan darwish kan...

15. What's 9 last name?
Rosmalina ker? Hiksss...

16. Would u consider being in a relationship with 1?
Suda tentu. dah penah jumpa, pelok dan usha. Wakakakaka... Jan marah haa

17. Which school does 2 go to?
Entah.... Skola kat na kak ana oii?? Akekekeke...

18. What do like about 3?
Sengal. Wakakakakakaa.... Larikkkk



-----------------------------------------------------------------------



  1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
  2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda - dari Mak buyung Hana
  3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

  1. Perempuan, isteri dan bakal ibu... chewahhh!
  2. Asal sabah tapi sekarang duk kat johor. Aramaitiiii!!
  3. Anak bajau
  4. Tak suka orang kaco barang aku... Uwaaaaaaaaaaaaaa!! Don't touch oke... Akekekeke
  5. Suka jalan² cari makan
  6. Suka nyakat
  7. Suka tido
  8. Takleh idop tanpa internet... bleh mati kutu...
  9. Suka ambik gambar dan edit gambar
  10. Mudah sob* sob* sob* uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Cembeng...
  11. Sedang menunggu kehadiran orang baru...

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 7:26 PM
0 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter