ღ Memories to Remember ღ: Shawl Ku Dah Sampai....

Saturday, July 11, 2009

Shawl Ku Dah Sampai....

Malam jumaat hari tu aku duk surfing² shawls online. Berangan plak aku kali ni nak pakai shawl. Banyak hari gak aku duk servay shawls yang berkenan. Kalo ikutkan memang banyak aku nak borong tapi kang sapa nak membayo? King aku gak! Kalo aku beli bebanyak skali kang, sure king aku tak kasik sebab aku bukan kemana pon wat masa sekarang ni nak bershawls² gitu kan. Akekekekeke! Tapi kalo bab makan king aku tak kesahhhhhh banyak mana. Hekhekhek!


Taraaaaaaaaa... Ni la dia shawls baruku. Sebenarnya aku berkenan shawls yang kak Yatt jual secara online tu. Ntah kenapa aku bukak website tu nampak kosong jek tadak entry. Napa ek kak Yatt? Dah Habis kena jual ker? Hiks... Melepas aku...


Shawl ni untuk raya. Ihiks! Awalkan aku beli tapi baju raya pon lom wat. Maybe beli yang dah siap ajek macam tahun lepas tapi tahun ni tatau nak pilih kaler apa. Kena cek baju² raya sebelum ni la kot. Jadik ada 2 shawls lagik aku ngah nunggu... shalws plain ajek aku rembat kali ni lu.

Ni karipap pusing... karipap tunjuk jek ni. Kihkihkih! Aku mintak king aku beli yang separuh masak kat pasar malam Taman U semalam. Karipap pusing inti daging comel lote. Sebungkus RM5 jek... Sedap! Dulu penah beli skali ngan kakak tu, aku tanya gak kalo simpan lam peti sejuk tahan brapa lama. Dia kata lebih kurang seminggu... Memang karipap wat sendirik bukan kilang wat sebab tu la tak tahan lama kot, kan?


♥ UPDATE!!

Ni aku letak website² yang jual shawls atau tudung secara online. Beruntung dorang ni aku siap promote kat sini. Ecececececee! Patut aku dapat komisen camni tau! Kehkehkeh! Jangan dorang datang sini promote tak habis² kat cbox aku sudaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh!! Kang aku rotan kangg!! Huhuhuhu! Shawl diamond yang aku beli tu leh gi tengok SINI atau SINI. Memang ada sesetengah site jual mahal dan murah. Pepandai korang servay yang rega murahkan.
  1. Radiusite Enterprise
  2. Chick Shawls
  3. colourful Shawls
  4. Dari Hati
  5. Little Scarf Rack
  6. ♥Shawls~2u♥
  7. Kay and kay
  8. Miss Lolla Shawl
  9. *~shop-a-lotz~*
  10. wOrLd oF sHawLs
  11. ♥A Place For Hijabis Lover♥
  12. ~~DeClassic-Shawl~~
  13. scarf.by.periwinkle
  14. Da Marvellous Shawl
  15. ♥ ♥ FABULOUSITY LOOKS ♥ ♥
  16. Couleurs Douces
  17. ***Craze Shawls***
  18. secretsheshawl
  19. Kasih Shawl Boutique
  20. Forever Shawls
  21. Butik Sunlay
  22. Tudung & Jilbab Collection
  23. onesimplesite shopping online
  24. Red0range2u
  25. Galeri Sri Anggun
  26. It's All About Beauty
  27. .Gadis Bertudung.
  28. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ BONNY BOUTIQUE ; DARE TO BE STYLED Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
  29. +Pretty.Licious+
  30. Fairyha's Pick
  31. Keserasian Anda bermula disini
  32. MySelendang
  33. ~ theshawl-chicscouture ~


Labels:

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 6:23 PM
0 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter