ღ Memories to Remember ღ: Nur Kasih

Friday, July 3, 2009

Nur Kasih


Hari ni aku tadak story sangat. Baby sehat dan maknyer pon sehat. Huehuehue! Cuma slalu belah petang camni kepala aku weng skit. Aku cuma nak kongsi la pasal drama bersiri Nur Kasih ni. Cam promote plak kan. Maybe ramai yang tengok citer ni. Aku sebenarnya memang jarang sangat tengok TV sebab kemudahan internet kat rumah lebih membatasi apa yang ada kat TV . Kekadang bleh jadik sebulan dua aku tak tengok TV. Kalo dalam sebulan tu mungkin skali dua kot. Tengok jugaklah, kalo aku terduduk kat ruang tamu memang tertengoklah TV. Kalo idak dalam bilik ajer melayan internet atau ngrokk... Hehehe!

Aku kan jarang jugak tengok citer melayu ni. Bukan sombong tapi kekadang tak menarik minat nak tengok tapi citer Nur Kasih ni aku tertengok masa balik Sabah hari tu. Memula sekadar tengok gitu² jek. La ni dah jatuh cinta ngan citer ni. Apa kes?? Haha! Citer ni slow dan sedih² gitu kan tapi aku leh layan plak. Tambah lagik pengambaran yang menarik dan jugak citer yang menarik. Pelakon pon menarik jugak. Kahkahkah! Tapi yang malasnya aku nak nunggu citer ni sebab main hari jumaat malam jek. Malam ni la jam 9 malam tapi aku tak tengok pon. Slalu aku tengok esok ker lusa kat youtube. Huehuehue! Aku memang malas nak pasang TV kat bawah. Tambah lagik kalo ada sesi sedu sedan gitu, aku ikut sedu sedan dalam bilik jek. Tadaklah orang kat umah pasan aku tengok citer nenangis kan. Emosional nkoo... Hahaha! Sesapa lom tengok dari mula leh klik sini. Jom layan...


what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 8:01 PM
6 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter