ღ Memories to Remember ღ: Meatballs Carbonara

Sunday, July 12, 2009

Meatballs Carbonara


Sarapan pagi aku tadik. Western gitukan. Ihiks! Ni salah satu peberet aku kalo datang gi Pizza Hut, Meatballs Carbonara. Tadik pagi king aku gi pasar terus gi Jusco, jadik aku pon ambik kesempatan kim Meatballs Carbonara ni. Sejak akhir² ni western jek makanan aku. Kekadang aku suka makan Cheezy Wedges KFC tu, kekadang suka makan Nugget KFC, Semalam tetengah malam melantak beger. La ni sarapan Meatballs Carbonara. Chicken Chop jek aku lom makan lagik ni sebab masih lom leh jenjalan jauh. Aku nak melantak kat Restoran jugak!! Kehkehkeh! Ngengada betul! Sepak kangg!! Masa melantak tadik king aku cakap "Nanti ayang dah sehat, I.D bawak gi makan steak". Fuhhh!! Betul ka aku dengar ni. Kihkihkih! Jangan² babyku ni tekak western... Sudaaaaaaaaaaaaahhh!! Sok² maknya ni kena masak western kalo anak tanak makan. Adehh dehh dehh....


♥ Nota: Aku dah update sesapa yang nak gi servay shawls yang berkenan kat entry bawah.


what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 5:20 PM
0 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter