ღ Memories to Remember ღ: Adoiiiyaiii........

Wednesday, July 15, 2009

Adoiiiyaiii........


Kenai tak amenda ni? Hehehe! Aku baru 1st time guna menda alah ni. Slalu yang guna menda alah ni atok aku. Hari ni aku sembelit tahap kronik. Sembelit 2 hari punya macam seminggu punya!! Memacam dah aku makan supaya tak sembelit ni. Makan prun, makan sayur, makan buah, makan pisang, minom air bergelen tetap gak sembelit time preggy ni. Hari ni bebetul punya sembelit tahap kronik sampai aku dah nak pitam, mengigil, pening, nak muntah walaupon loya² pening aku dah tadak. Sampai kaki aku nek sejuk walaupon berstokin dan tak ekon mahupon berkipas dari pagi sampai tengah hari. Kalo orang lain duk lam bilik berpeluh kepanasan. Last² aku mintak king aku beli benda alah ni. Berkesan memang berkesan... Tapi maunya aku meraung dalam tandas kuarkan batu 2 hari punya!!! Adeh deh deh... Nangeh² aku kerana sembelit ni. Sadis sungguh!



The happy ending... king aku belikan Donut Big Apple tapi aku cuma larat belasah seketol jek sebab dah penat buang batu tadik. Hikhikhik! Sorilah kalo citer hari ni kurang sesedap rasa. Kehkehkeh!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 2:54 PM
7 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter