ღ Memories to Remember ღ: Parcel

Wednesday, June 3, 2009

Parcel

Tadik trima parcel dari kawan a.k.a kembar dari KL. Memang dia dah inform semalam dah hantar parcel, jadik hari ni kompem sampai. Jadik king aku ler gi ambik masa parcel ni sampai. Bila king aku dah ambik sure dia la yang sebok nak bukak. Aku pon nak bukak jugak! Akekekekkeke... Tensen jek aku!


Bungkusan hadiah tu untuk adik aku si Muimui sempena besday dia 2hb April hari tu. Sajala dia nak kasik. Dapat la si dak sepet tu 2 hadiah. Satu dari aku dan satu dari kawan aku. Isi dalam hadiah tu aku tatau. Nanti aku balik Sabah, adik aku bukak baru aku gambar yerk! Kotak kecit tu plak minyak wangi kecit tuk aku. Memacam dak sekor ni...


Tadaaa... Bertambah minyak wangi aku. Rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari. Muehehehehe!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 2:06 PM
4 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter