ღ Memories to Remember ღ: Merasmikan Multiply Aku... Muahahahaha!

Sunday, June 7, 2009

Merasmikan Multiply Aku... Muahahahaha!



Akhirnya... setelah 3 kali aku tutup multiply aku. Aku create balik selepas setahun aku bersara. Kuikuikui! Aku create multiply aku ni untuk backup aku dan untuk menyenangkan aku kaco dapo kak Ros a.k.a Onigiri. Kihkihkih! multiply aku ni lom siap sepenuhnya. Aku ingat aku leh wat sepanjang hari semalam tapi terpaksa gi berurut kejab sebab tulang blakang aku yang terkehel tu. Balik pon dah malam, letih dan mengeletar seluruh badan sebab aku ni mana lah penah gi berurut. Sian kan.. Kehkehkeh!

Jadik kalo nak jengah multiply aku tu... dialu²kan tapi nak komen kat multiply aku tu... tak perlu sebab aku dah tak enablekan sebarang reply kat multiply tu. Bukan apa... Kang aku pening nak jawab sana sini. Hehe! Cukuplah kat blog ni jek dan aku dah pon set auto updet ke multiply blog bila aku apdet blog ni. Jadik tak perlulah aku nak kopipes. Cuma bab resipi jek kena isi sendirik. Huhuhuhu! Letih siut! So layan...


what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 10:06 AM
0 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter