ღ Memories to Remember ღ: California Grill Lagik

Saturday, June 13, 2009

California Grill Lagik

Belah malam plak, gi melantak California Grill kat 1 Borneo lagik. Kali ni gi berempat... Aku, king aku, sepupu aku dan kak long aku.


Adik sepupu aku order Apple Jus.


Lelain order Jus Orange...


Fettuccine Alfredo Kak Long aku punya


Sepupu aku plak order Barbecued Garlic Chicken. Sedap!! Len kali leh makan ni plak tahun depan. Kehkehkeh!


King aku sure order steak jek. Grilled Australia Sirloin Steak... tapi ada problem skit ngan menu kali ni. Sepatutnya king aku mintak well done tapi dorang plak kasik medium rare. Jadik king aku hangin la skit. King aku pon nak jumpa manager tapi chef yang datang. King aku bitau la kat chef tu yang dia mintak well done tapi kat chef plak diberitahu medium rare. King aku memang tak suka makan daging berdarah walaupon chef tu cakap kalo well done tu daging tak lembut. Bincang punya bincang, king aku dapat steak baru. Huehuehue!


Aku plak order Linguine Prawn tapi tak habis. Sedap memang sedap tapi agak muak makan banyak.


Labels: ,

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 11:51 PM
0 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter