ღ Memories to Remember ღ: Ambik Darah Lagik Lagik Lagik Dan Lagik!

Monday, June 8, 2009

Ambik Darah Lagik Lagik Lagik Dan Lagik!


Hari ni aku kena ambik darah sepelas hari ke 21 period tapiiii atas sebab period aku kuar dua kali jadik hari ni bukan hari ke 21 hari. Tak pepasal aku kena ambik lagik darah lepas balik dari Sabah nanti. Tensen Tau! Nasib baik kali ni pompan yang ambik darah aku bukan lelaki hari tu.

Walaupon nurse ni serius gak ler orangnya tapi lengan aku tak membengkak seperti sebelum ni. Aku bila orang nak ambik darah guna jarum ni rasa ngeri jek. Walaupon nurse tu siap sapu ngan alcohol swap, aku tetap takut ngan sakit jarum. Hahahahaha! Penakot siut! Kebetulan nurse tu bagik aku kapas alcohol tu... Apalagik... Cecepat aku sapu seluruh bahagian lengan ngan alcohol tu. Wakakakaka! Yela.. Nurse tu sapu skit jek. Aku ambik kesempatan sapu habis²an ler. Dah tu aku plak kena suh tekan pat jarum sebelum kena tarik keluar. Mau tak ngeri aku terasa jarum lam lengan aku. Lepas ni kena ambik lagik darah skali lagik. Harap² la nurse tu yang handle. Ngee!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 7:21 PM
0 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter