ღ Memories to Remember ღ: Men Game

Wednesday, May 6, 2009

Men Game

Hari ni king ajak servay barang² tuk diborong esok sempena J Card Day kat Bukit Indah. Sesambil nak nunggu mak balik skola kol 6.30 petang. Aku ajak king main game racing kat Jucso. Boring punya pasal...


Bersemangat ni nak racing nak kalahkan king...



Malangnya 4 kali racing, 4 kali jugak aku kalah ditangan king aku. Cyetttt!! Tipuuuu!!


Bengang sebab dah 4 kali kalah dan nak menghabiskan token yang tinggal, aku ajak king main game lain plak. Main tembak² ni bukan saja dah habiskan token tapi jugak menghabiskan duit beli token lagik. King aku plak bertambah syiok men tembak² plak... Aku surelah join sekaki tapi king aku la banyak habiskan token dari aku. Cyett!!

Tau tak king aku berangan nak peli playstation 3 tapi aku sama skali membangkang! Sebelom dia nak beli playstation 3 tu, belikan aku kamera DSLR duluuuuuuu okeee... Kejam kan! Hehehehe!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 9:08 PM
0 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter