ღ Memories to Remember ღ: Makan² Kat Kulai

Monday, May 11, 2009

Makan² Kat Kulai

Tadik king ajak dinner kat luar. King belanja... aku on jer la kan. Memula king ajak makan kat Taman U tapi restoran yang kitaorang nak pegi tu tutup la plak. Kenapa ek restoran melayu ni asik tutupppp jekk. Kalo tutup ikot jadual takper la.. Ni tutup suka mak nenek jek. Bukan satu restoran jek, ada dua tiga restoran tutup serentak hari ni. Hampa toi kitaorang.

Tengah duk carik restoran lain, king aku dapat panggilan dari kawan ayah. Nak mintak tolon sebab tak dapat nak masuk internet. King aku tak dapat nak settlekan tru henpon... terus gi Kulai. Alang² ke Kulai gi melantak kat sana... Jauhh plak kan... Hehe!


Aku dah habis melantak baru tingat nak ambik gambo... Akekekekeke! King aku order menu simple peberet dia jek.


Puyuh goreng. Sedap puyuh goreng ni. Nasib baik aku dah kenyang sebab baru lepas melantak satu tin ikan tuna. Kalo idak, aku ratah jek puyuh ni....


Daging goreng kunyit peberet king aku gak...


Sup daging... Aku tak minat sebab masam. Aku tak minat sup daging ala thai ni. Masyaammm!!!


Kailan goreng ikan masin... King aku kata sedap tapi aku tak merasa pon.


The sambal belachannn! Sambal belacan kat restoran sure nak bagik perot aku mendidih sebab pedassss sangattt!!

Gambar telur dadar lupa nak ambik. Pelik aku, king aku ni suka order telur dadar kat luar. Lepas makan sure mata aku naik stim. Terus melentok ajer dalam keta.. Perot dah konyanggg!! Huehuehue!





what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 11:21 PM
0 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter