ღ Memories to Remember ღ: Majlis Perpisahan Skola

Thursday, May 28, 2009

Majlis Perpisahan Skola

Tadik king aku balik jam 9 pagi. Baru jek turun dari kapal dah ada orang kol nak mintak tolong settlekan hal komputer kat satu kilang kat Kempas. Tak sempat aku nak sekel paler king aku dah ada keja plak.

Pas magrib tadik plak, mak aku ajak gi majlis perpisahan skola dia. Dah book 2 kusi tambahan untuk aku dan king aku tapi king aku plak tak balik² lagik. Aku terus kol king aku yang ngah keja tu bitau ada dinner malam ni. Nasib baik la king aku sempat balik... Jadik tadaklah aku sensorang kat majlis skola mak aku. Tau ja la mak aku ni... Kalo jumpa member, sure aku kena tinggai sensorang kat tempat duduk. Yela... Mak aku ni kan jenis peramah tahap gaban tambah lagik dia guru besauu. Aku plak menantu yang pemalu gitu. Ahaks!



Ni tengah melayan ucapan orang² dalam majlis termasuklah ucapan mak aku. Aku rasa tahun ni dan takat hari ni baru 2 kali aku pakai baju kurung. Hahahahaha! Aku ni jenis liat nak pakai baju kurung kecuali majlis² tertentu. Tu pon aku pakai suar tapi baju labuhlah... takkan nak pakai baju biasa dalam majlis kan. Aku ni spesis jarang pakai gaun dan baju kurung. Memanjang jek suar jeans. Huehuehue!


Setelah penat nunggu orang habis ucapan. Suma dah muka² kebulur. Wakakakakaka! Tak malu betol. Gi majlis ingat nak makan ajek. Aku ler tu... Muehehehe!



Air teh susu ngan air kordial manga kot. Tak ingat plak aku. Dedua aku punya tauuu!! Tamak tak aku? Kahkahkah! Air kordial tu aku blasah sampai 4 gelas termasuk air kordial king aku. Kihkihkih! Malas nak gi isi balik punya pasat. Blasahhhh! Memang aku haus giler tadik, tekak kering mengalahkan orang berucap.

Akhir majlis aku lah jadik tukang gambar. Skola plak lupa nak bawak kamera dorang. Aku ni plak muka bawak kamera gi memana jek. Ready... satu dua.. 'click'


Wakakakakakakakanntoiiii!!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 11:57 PM
0 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter