ღ Memories to Remember ღ: Dak Kecit Mata Sepet

Wednesday, May 27, 2009

Dak Kecit Mata Sepet

Letihnya hari ni, semalam tido 4 jam jek sebab handle keja king aku sampai la kejab tadik. Walaupon hasilnya mengecewakan sangat! Tersangat mengecewakan aku. Uhuks! Nasiblah, takda rezki. Sedih betul! Aku dah la kena tingai oleh king tapi sehari jek. Sok pagi balik la. Muahahahahaha! Kalo tak disebabkan jugak tiket kapal gi KL mahaitt! Aku dah terbang gi KL dah sekarang ni ngan king aku. Disebabkan nak save budget gitu, aku kena tingai la... Huhuhuhu! Takpa², balik king aku nanti nak pau steak. Hahahahahaha!



Tadik mak aku hantar MMS, kuar muka dak kecit ni. Siap peace lagik! Time ni dia ngah makan kepci, makcik aku bawak makan kepci. Mak aku cakap kalo mak aku yang bawak dia gi kepci tanak alasan takot gemuk! Cyett!! Dak kecit ni dah pandai takot gemuk! Kahkahkah! Mana taknya... mak aku asik cakap baju tak muat sebab dia dah gemuk. Huhuhuhu!

Ni la adik aku yang bongsu paling cerewet dengan baju. Tanak baju lip lap lip lap, rambu ramba, tak suka pakai suar... apa² pon jenis suar kecuali suar dalam... akekekekekek! Suka pakai skirt... skirt jek memanjang, nak tido pon pakai skirt. Pagi² habis suma nampak spentot! Akekekekke! Nama penuh Wan Nur Aliyah. Panjang² nama aku panggey Muimui jek. Dak ni mata sepet! Anak cina sesat mana ntah. Akekekekeke... Rindu pulak ngan dak kecit ni... Uhuks!


what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 9:01 PM
4 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter