ღ Memories to Remember ღ: Celebret Anibeseri

Sunday, May 31, 2009

Celebret Anibeseri

Hari ni aku dan king celebret anibeseri perkahwinan kami. Sepatutnya esok anibeseri kami tapi sambut hari ni sebab esok kan keje. Takut tadak masa plak nak sambut. Pejam celik dah 2 tahun kahwin. Kalo ada yang bertanya bila nak ada baby... memang tak terdaya la nak aku jawab. Huhuhu! Aku berserah ajer la...

Hari ni kitaorang celebret makan dan tengok wayang. Muahahahaha! Cam tadak spesel jek kan. Aku pon cakap ngan king aku kita celebret ni cam tak spesel sangat. Nak 'melencong'? Tunggula... Banyak keje buat masa ni. Nak carik cuti pon susah...

Kitaorang cadang nak tengok citer Terminator Salvation. Masa nak beli tiket wayang. Makkk oiii!! Giler ramai yang nak berpanggung hari ni. Memang malas kalo musim cuti skola gi tengok wayang. Giler ramai... Apsal la dorang tak gi menyebok kat Sure Heboh hari ni. Muehehehehe!


Terpaksa jugaklah berbaris di barisan blakang. Tak sampai lima minit dah ramai orang berbaris di belakang kami plak! Nasib baik kaunternya cepat. Kalo idak dah aku tendang lelaki depan aku ni. Hahahahahaha!


Lepas beli tiket lagik sejam lebeh wayang nak main, kitaorang melantak kat Manhattan Fish Market. Dah 2 tahun aku merayau kat Jusco Tebrau City ni tapi tak penah makan kat Manhattan. Ni kira 1st time gi la. Aku pon dah servay sedikit sebanyak sal menu Manhattan ni kat internet.


Dedua order air Captain's Queecher. Nama pelik tapi rasa campuran orange carbonated jer. Air simple ni mahait tau! RM8.00, mesti habiskan. Kehkehkeh!



Mayonis, lada dan bawang putih cincang...



Dak pompan ni cairkan cheese memblakang aku. Jadik tak nampak sangat la dia punya api mencairkan cheese tu.


Aku dah pilih Manhattan Seafood Plate For Two. Aku rasa ni bukan for two tapi for three! Memang banyak untuk dua orang seperti kami ini. Hehehe!



Jom Makan.... Bismillah....


Aku dah kenyang terbongkang. Memang mengenyangkan. King aku pon tak larat nak habiskan. Rasa pon sedap jugak la terutama udang cheese itu tapi sorang cuma dapat 2 ekor udang jek. Dekut!


Suasana Restoran Manhattan Fish Market kat Jusco Tebrau City. Servis charge mahaittt siot... 10% tau! Fuhh! Tu lom campo 5% gov tax lagi.

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 6:28 PM
4 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter