ღ Memories to Remember ღ: Walkie Talkie

Wednesday, April 1, 2009

Walkie Talkie


"Bola satu ke bola dua, bola dua ke bola tiga..." Akekekekkeke... Brapa banyak bola daaa. Jumaat lalu aku order walkie talkie ni kat internet. Murah jer dalam RM28. Sajalah kan nak nerai best ker idak walkie talkie ni. Walkie Talkie ni untuk bebudak tapi aku plak excited nak main. Jakun sungguh! Kakakkakaka! Tapi idak la best sangat walkie talkie ni sebab bila ON bising skit. Dah namanya walkie talkie murah. Apa nak expect?? Jadik aku berwalkie talkie ngan King aku. Hehehe! Satu aku letak kat bawah, satu lam bilek. Jadik kalo king aku carik pasal nak kentutkan aku. Aku halakan ke bontot dia, biar satu donya dengar. Kahkahkah!


what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 6:13 PM
2 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter