ღ Memories to Remember ღ: Tengok Citer Fast & Furious

Sunday, April 12, 2009

Tengok Citer Fast & Furious

Gambar cilok dari movieweb

Tadik king ajak tengok citer Fast & Furious 4. Dah lama tak masuk panggung wayang ni. Aku plak memang nak tengok abang Vin Diesel. Ailebiu abang Vin Diesel. Muahahaha! Sebelum nak masuk panggung wayang 40 minit lagi, kitaorang gi beli beger KFC siap², curik² bawak masuk lam panggung. Tak kenyang makan popcorn wehh!! Kehkehkeh!


Beberapa minit lagik wayang nak main, kitaorang nunggu depan panggung. Makk oii!! Pehal ramai sangat orang India hari ni kat panggung?? Kalo 2-3 kelompok India oke lagik la nengok tapi ni dah macam satu kampung orang² India berkampung kat TGV Tebrau City. King aku siap cakap "Apsal aku rasa macam kat Mumbai ni?". Kahkahkah! Mulut king aku tadak insuran toii!!


Ama.. Apa... Aney... Hehehehehehe!


Laaa.. padanla rasa cam kat Mumbai. Rupanya ada citer tamil hari ni. Miahahahahaha!

Masa aku duk tunggu king aku beli makanan, aku pon syok melantak popcorn pastu auntie India sebelah aku ni tegur...

Auntie India: Tengok cerita apa?
Aku: Fast and Furious... Auntie tengok citer apa?
Auntie: Tengok citer tu.. *sambil tunjuk poster Fast Furious belah kanan aku

Dalam hati aku cakap Fast and Furious la tu... Hihi!

Aku: Ooo.. saya ingat auntie tengok citer ni *sambil tunjuk poster citer tamil kat depan aku
Auntie: Auntie tengok jugak citer ni tapi pukul 9 malam. Tempat duduk tengah dah habis la. Suma tempat duduk depan nanti sakit kepala. Hari ni tengok dua cerita.
Aku
: Ooo.. Padan la ramai 'orang'
tengok wayang hari ni rupanya ada citer ni *'orang' tu aku maksudkan orang India.. Hehe!


Banyak jugak auntie ni tanya aku... tinggal mana, datang dengan siapa, keja apa. Biasalah.. tu Soklan standed. Hehehehehe! Tak lama pastu baru king aku sampai dari beli makanan.

King aku: Now got a friend.

See... King aku pon tau aku tadak kawan in real life kat semenanjung ni. Uhuks! Kihkihkih! Aku pon kenalkan king aku kat auntie tu. Kebetulan pawagam citer Fast & Furious pon dah bukak, jadik kitaorang blah dulu sebab auntie tu tengah tunggu famili dia. Sapa lom tengok citer ni gi la tengok. Best tapi sakit mata la sebab banyak pelakon pompan tambahan dok pakai spentot. Kahkahkah!


what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 11:49 PM
2 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter