ღ Memories to Remember ღ: Projek Skola mak

Saturday, April 18, 2009

Projek Skola mak

Hari ni projek tolong mak aku kat skola plak... Cuaca plak panas. Wuihhh panas giler cuaca hari ni. Berbahang! Kalo lepak kat skola mak best gak sebab ada ekon. Bilik aku tadak ekon, bilik mak ayah aku jek ada ekon kat umah. Eko no money nak beli ekon sekarang. Hehehehe!


Aku siap beli makanan skit nak berkelah kat skola ni. Huehuehue!


Green Tea Aloe Vera... Blasahhh!


Ni projek mak aku untuk mesyuarat nanti. Ni mak aku ngan sorang cikgu skola ngah sibuk lekat tanda nama kat fail.


Keja aku plak fotostat kertas... Ni sifu aku a.k.a king kong. Kahkahkah! Tengah ajar aku camna nak guna mesin ni.


Ececece.. tu diaaa. Tekan nomo 15 untuk 15 helai ya puan²...


Tekan button hijau kalo rasa² dah kompem. Cam jakun jek! Kihkihkih!


Tengah prosess! Ada bakat jadi pekerja kat kedai fotostat pasni. Miahahahahaha!


Uwaaaaaaaarrghhh!! Dah petanggg! Rasa nak tido jek kat bilik skola mak aku tu.


Suma dah settle... Jom balikkkkkkkkk!!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 9:15 PM
0 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter