ღ Memories to Remember ღ: Tengok Wayang

Saturday, March 14, 2009

Tengok Wayang



Dah lama tak jengah panggung wayang. Semalam gi tengok citer Race To Witch Mountain kat City Square. Punyer la ramai budak skola gi tengok wayang. Baru aku tingat dah start cuti skola. Penuh panggung wayang dengan bebudak skola.

Citer Race To Witch Mountain lakonan The Rock ni best gak la. Kelakar!! Memang kelakar! Ending pon oklah... kalo boleh takyah ending. Kakakakakaka! Aku tengok body The Rock dalam citer ni, tak segagah masa dia zaman WWF (sekarang dah WWE) dulu. Body dia dah tak mengancam! Haiiisshhhh!! Sampai ke body plak. Kehkehkeh! Kalo Zaman WWF masa skola dulu, aku la slalu depan TV. Peminat siot! Kakakaka! Dulula... Sekarang tak lagik. Biasa la zaman bebudak minat itu minat ini. Tambah lagik zaman skola banyak tengok TV. Sekarang TV kat rumah ni kalo reti menjerit, dah menjerit suh tengok. Sekarang aku dah tak minat tengok TV. Apa citer rancangan sekarang pon aku tak ambik kesah. Kalo sal berita slalu baca kat internet saja.

Sesapa lom tengok citer ni. Gi la tengok... The Rock tu! "If you smell what The Rock is cooking?". Nasib baik The Rock dah bersara dari gusti. Kalo idak aku masih tengok The Rock belasah orang sekarang ni. Hek hek hek!


what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 1:27 PM
0 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter