ღ Memories to Remember ღ: Modem 3G

Tuesday, March 17, 2009

Modem 3G

Lepas jek keja, king ajak gi servay modem 3G. Aku dan king cadang nak tambah lagik satu line backup kat umah walaupon dah ada 3 line tapi kali ni nak ambik Celcom Broadband. Lepas ni line sorang satu la yer... Muahahaha! Ai conquer 1 line! Kalo king aku bebetul jadik beli senang la aku nak wat keja depan notbuk ni... dan lagik satu senang la aku nak wat keja di mana² walaupon di tandas awam skalipon. Kah kah kah! Bukan keje memgoblog yerr... Keja mengoblog ni untuk masa terluang jek. Modem 3G yang kitaorang ngah servay...




Gambar dari en. Google

Option Luxury 7.2 Express HSUPA

  • Support HSUPA/HSDPA/3G/EDGE/GPRS
  • Download Speed 7.2Mbps, Upload Speed 2Mbps
  • ZERO CD (No Install CD required)
  • Express Card + USB Adapter
  • Advanced Receiver Technology (ART)
  • Flip up antenna for optimal performance
  • Tri-band UMTS/HSDPA - 850/1900/2100 MHz
  • Quad-band GPRS/EDGE - 850/900/1800/1900 MHz
  • Supports Windows Vista (32-bit), XP, and 2000, Mac

Ada yang recomended Huawei tapi king aku tak berkenan sebab takut Huawei ni meletop sebab cepat panas sebab dia tau Queen dia ni kekadang on PC 24jam sebulan tak reti tutup. Kehkehkeh! Tu masa kat Sabah la tapi tak penah lebeh sebulan sebab takut gak over heating. Sekadar restart jek tapi tengok PC gak la. Kena PC tahan lasak... Sekarang PC aku yang lasak tu, king aku ngah guna. Jadik notbuk ni tak leh la wat camtu, mesti kena belai... kalo idak. Nangis aaarr!! Sayang woooo... Sayang dari king sendirik. Hahaha!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 10:41 PM
0 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter