ღ Memories to Remember ღ: J Card Day @ Jusco Permas Jaya

Wednesday, March 18, 2009

J Card Day @ Jusco Permas Jaya

Gambar cilok dari JUSCO

New SMS
[RM0.00] J CARD MEMBERS' DAY JUSCO PERMAS JAYA 26 MARCH 09 9AM-11PM ENJOY GREAT PRIVILEGES UP TO 70% DISCOUNT....

Soping wehhhh!! Sopingggggggggg!! Kakakakakaka! Tahun lepas aku ter'miss' J CARD day kat Jusco Taman U dan datang kebetulan hari J CARD day kat Tebrau City. Kalo hari J CARD day memang sarat ngan orang sarat tempat parking. Untung la orang ada Jusco Card ni leh dapat diskaun tapi orang tadak Jusco card pon nak tumpang sekaki. Ada yang baru nak apply cJ card ada yang pinjam J card orang blakang masa membayo. Kihkihkih! Kalo yang tadak J card tu rugi ler bila nak membayar... Tadak diskaun. Kali ni aku tadak nak beli apa kot sebab aku baru jek soping sakan ari tu. Huhuhuhu! Sesapa nak pinjam J card aku nak soping lekas bitau. Hehehe!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 6:45 PM
0 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter