ღ Memories to Remember ღ: 3 Hari Dah...

Wednesday, March 4, 2009

3 Hari Dah...

Ahamdulillah... arwah selamat dikebumikan. Semoga rohnya ditempatkan bersama orang² yang beriman... amin! Sebenarnya sedih jugak la tak dapat tengok arwah tuk kali terakhir sebab ia berlaku secara tiba² dan tak disangka tambah lagik kami memang tak dapat nak balik. Aku dan king cuma dapat bantu sorang anak arwah yang dah lama duduk Johor ni untuk balik Sabah dan bantu semampunya. Kebetulan plak bini sepupu aku ni dah nak bersalin dan sekarang ditahan dalam wad Hospital Kluang tempat kampung bininya. Bila dah jadik camni dia pon tatau nak wat apa. Mana bini nak bersalin dan mana lagik berita kematian bapaknya. Sian jugak...

Semalam gi jumpa sepupu aku dan bantu mana yang patut. Flight penerbangan dia ke Sabah jam 7 pagi tadik tapi tak sempat jugak tengok arwah sebab arwah dah selamat dikebumikan jam lebih kurang 10 pagi tadik.

Beberapa hari ni sibuk jugak nak menguruskan beberapa hal. Mana orang nak datang umah, mana adik nak balik, mana berita kematian, uruskan hal keja, uruskan sepupu king, gi hospital lagik... uwaaaaaaaaaaaaa!! Leettiihhhhh!! Sejak ambik darah hari Isnin tu plak, tangan aku asik lenguh jek. Nak menaip, nak masak dan nak surfing pon tangan aku dah lenguh. Nasib baik la aku ni malas driving, sure tangan aku sakit dan lenguh bila driving... lagik bahaya kan kan.

Aku tatau la kenapa lengan aku asik bengkak dan lenguh lepas ambik darah. Suma orang camni ka? Ni la gambar urat lengan aku yang bengkak selepas diambil darah. Termasuk hari ni dah 3 hari bengkak.




Nanti nak ambik darah skali lagik aku nak pesan tanak ambik kat lengan lagik la... Suh dorang ambik darah kat buntut plak! Hehehehe!


what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 8:44 PM
9 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter