ღ Memories to Remember ღ: Untuk Kembar Kelin

Wednesday, February 18, 2009

Untuk Kembar Kelin

Aku dapat email dari 'kembar kelin' aku, barang yang aku nak kasik kat dia dah sampai dengan selamatnya. Jadik dia kim beberapa keping gambar 'barang' tu.


Dihantar direct dari Sabah mari.. Aramaiitiii!! Akekeke! Disebabkan parcel ni dihantar direct dari Sabah jadik gambar bentuk sebenar parcel takdak...


Tadaaa... Set kristal sama cam mak aku bagik kat mak mentua aku. Kaler pepel ni memang kaler peberet kembar kelin aku dan kaler peberet mak aku. Mak mentua aku sebenarnya suka kaler biru.

Aku siap upah mak aku suh tulis "Selamat Hari Raya" kat kad kecit. Akekekeke! Sebenarnya tadak makna aku suh mak aku tulis camtu tapi saja nak membazirkan kad. Kihkihkih!

Disebabkan dia kata nak hantar barang kat aku tapi sebelum dia hantar barang kat aku, kebetulan barang yang aku order tuk dia dah siap dan dah sampai tadik. Jadik aku menangggggg!!! Kembar aku sungguh tensen bila dapat barang yang aku kim dah sampai dulu dari dia.

Barang yang dia nak kasik aku tu tudung ekin. Kihkihkih! Popular betul tudung ekin sekarang ni yerkk!! Aku suh kembar aku simpan jer la tudung ekin tu wat pekasam! Kakakaakaka! Sebab aku bukannya mintak balasan. Sangat² ikhlas hadiah tu untuk dia.



Sempat lagik dia email aku tudung ekin yang dibeli...


Untuk besday dia bulan may ni tatau nak kasik apa plak... tengah pikir... rancang... plan... Macam nak merancang nak suprisekan boipren la pulak! Mengalahkan suprise tuk king aku. Kuikuikui!



what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 9:23 PM
4 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter