ღ Memories to Remember ღ: Si DG & Si Gemuk

Thursday, February 26, 2009

Si DG & Si Gemuk

Projek hari ni... Lepas jek masak tuk makan tengah hari, aku projek mandikan si DG ngan si Gemuk. Si Gemuk kalo mandi senyap jek tak menjerit walaupon tak suka mandi tapi kalo si DG ya ampunnnnn!! Mulutnya tak leh diam! Lepas dorang dah dimandikan terus larik main kat luar... Nasib baik hari panas, dapatlah dorang berjemur pas mandi. Nak aku keringkan dengan hair dryer aku?? Sori nek lori la... No share² oke.. Akekeke!


Si DG ngah main sembunyik² kat 'taman pasu' mak aku. Teka mana DG?? Hadiahnya tolon buang taik kucin. Hehehe...


Adoiii!! Baru ajek mandikan dah kotorkan badan.. Hisskkkkkkkkk!! Terjal toii laa...


Teka sapa ni?? Si Gemukkk yang dah selimmmm!! Kakakakaka! Habis pokok kucai mak aku... Aku dah pesan sepesannya kat dak dua ekor ni, dilarang membuat pelaburan bersepah². Alhamdulillah takat ni dorang dengar cakap aku la... Lagikpon aku dah sediakan tempat pelaburan saham² dorang ni. Hehehe!


Si Gemuk sekarang dah pandai tengok kamera tauu.. Si DG ajek yang dah boring tengok kamera sekarang ni.



Tuuu diaa.. posing gituu!! Yelaa... dah selim kan kan kan.. Hehehe!

Belah petangnya plak king ajak gi minum kat Coffee Bean lapangan terbang Senai sebelum nak ambik adik aku kat umah makcik. Time sejuk ni la dia ajak nak minum ice blended. Ketaq gigi aku wehhh!!!


Ni ice blended coffee caramel king aku punyaaa! Manisss eurrkkkk!! Tak tahan anak tekak aku nak minum banyak!


Ni aku punyaaaa... Red Bean ice blended. Rasa macam makan eskrim kacang jek...


Ni king aku punyaaaa! Aku tumpang makan jek. Huehuehue!



Biskut ni aku punyaaaaaaaa! Dah lama tak makan biskut pemes emes ni! Kat Johor ni kat lapangan terbang senai jek ada pemes emes. Tak nampak plak ada cawangan pat lain. Kalo kat Sabah pemes emes ni ada kat Lapangan Terbang Terminal 2, Lapangan Terbang Kota Kinabalu dan Wisma Merdeka (tempat aku melantak wantan ho dan wantan sup). Aku beli 100g jek sebab biskut ni kan manisssss!!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 9:39 PM
1 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter