ღ Memories to Remember ღ: Pizza Hut Delivery

Monday, February 23, 2009

Pizza Hut Delivery

Semalam sampai umah dari majlis kawen tak terlarat nak masak da. Jadik aku tanya la king nak order makanan delivery punya. Memula ingat nak makan KFC tapi tatau plak KFC tadak delivery. Kihkihkih! Choice lain cuma Pizza Hut, Mekdi dan Vivo saja. jadik aku ambik Pizza Hut jek la. Lagikpon dah lama tak makan Pizza. Aku tak berapa gemar sangat makan pizza sebab mudah kenyang dan cepat lapar.


Yeyyy!! Pizza dah sampaiii....


Aku ambik Pepperoni Delight Stuffed Crust


Ni ma peberet Baked Cheese Meatballs Carbonara! Kalo gi Pizza Hut sure order ni...


Yokkkk mangannnn!!! Tere tak aku cakap jawa?? Kehkehkeh! Aku makan sepotong ajek pizza ni sebab mata aku dah ngantuk tahap gaban.

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 3:25 PM
2 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter