ღ Memories to Remember ღ: Menge'test' Speaker

Thursday, February 12, 2009

Menge'test' Speaker


Menge'test' speaker baru... Lawa tak speaker nihh?? Kaler merah hitam gitu kan tapi ni bukan speaker aku, bukan speaker king aku dan bukan speaker bapak mentua aku (bapak mentua aku gila speaker gak wehh!! Hehe!) . Ni speaker kawan king aku baru beli beberapa jam yang lalu. Ntah apa mimpi nak beli speaker... Ni mesti nampak speaker aku lebih kurang camni tapi kecit skit dan speaker ayah aku yang kuat giler! Kat umah ni ada 2 speaker beso kalo nak lawan sapa bunyi lagik kuat... kakakakaka!

Aku suka pasang speaker kekuat bila time aku tension atau marah/geram! Aku akan pasang sekuat hati sampai nak pecah rumah. Tapi sejak aku dah kurang dengar lagu ni, aku lagik suka release tenson dengan makan ataupun tido. Speaker aku pon dah diletakkan kat bawah ,adik aku pinjam untuk komputer dia. Jadik sekarang adik aku berlawan ngan bapak mentua aku kalo nak dengar lagu memasing. Tu susahnya kalo memasing ada speaker kan. Hehehe!


Controler Speaker... Cantik kan?? Ni jenama E-view... rega tatau plak! Lupa nak tanya tuan empunya. Ayah aku pakai speaker Altec Lansing dan speaker aku jenama Creative.


CPU bogel!! Hahaha! Ni la file server aku. Apa² data aku nak ambik terpaksa ON dari bawah. Tensen toi nak tun. Jadik aku bising ngan king aku suh wat controller yang leh ON melalui network.. Kikiki! Demand betoi! Yela... tutup leh control melalui network tapi on tak leh... tak acii la! Jadik CPU untuk file server ni la power supply terbakar 2 hari lepas.


video

Video kamera aku dah jadik Incredible Hulk. Kaler dah jadik hijau... Kikikiki...!


Aku dah dapat pemenang yang dapat meneka 'pokok' itu. Esok aku umumkan sapakah pemenang itu... Jeng jeng jeng!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 11:40 PM
4 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter