ღ Memories to Remember ღ: Dapat Parcel

Friday, February 20, 2009

Dapat Parcel


Hari ni aku terima parcel dari kawan a.k.a kembar. Sampai ja parcel ni aku pon snap² bungkusan yang hampir kemek dikerjakan oleh pak posmen.



Siut jek la minah ni... ada ka patut dia letak GODZILLA kat address tu! Nyaris posmen tu tak sebot GODZILLA, mau kena hinggap lesung batu kat paler dia!


Pemalas nyer minahhh!! Hantar courier dari pat keja. Tak aciii aaaa!!



Tudung masih dalam kotak...


Dapat tudung ekin bini mawi poyooo!! Kakakaka! Ni la satu²nya tudung ekin dalam koleksi aku. Kan sebelum ni aku belikan tudung ekin tuk mak aku. La ni aku kena bagik tudung ekin. Tenkiu sangat² minah oiii. Ahad ni bleh rasmikan gi majlis kawen sepupu kat Muar. Hekhekhek!

Pastu aku pon snap la muka aku pakai tudung ekin ni pastu mms kat kembar aku. Hantar punya hantar tak lepas. Rupanya airtime prepaid aku dah expired. Kihkihkih! Jadik aku cadang hantar petang skit. Aku pon membuta kejab... Brapa minit membuta aku dapat sms...

New SMS

Barang aku hantar dah sampai?

Aku pon balas

Milo tadak, dia tido... Akekekeke! Jap² aku nak hantar mms gambar maid baru

*Milo nama panggilan lain aku yang kembar panggil

MMS Send...

Pastu aku sms plak

Aku dari tengah hari mo hantar gambar maid baru tu tapi tak lepas. ....bla..bla..bla.. Posmen yang hantar tadi tak ensem. Hahahaha

Akekeke.. aku sempat kutuk posmen yang hantar tadik...

New SMS...


Lawa ler pulak maid baru nko. Wakakaka kepala tudung tak longgar?

Tak sempat aku nak membalas dia da call... Borak ler kejab.


Eerrr..... Gambar maid pakai tudung ekin tu tak yah la tunjuk, kang ramai plak nak ambik aku keja cuci jamban kang! Kakakakaka!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 6:01 PM
1 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter