ღ Memories to Remember ღ: Giant Plentong

Monday, February 9, 2009

Giant Plentong

Letihhhnyaaaaaaaa!! Hari ni temankan mak aku gi beli kain langsir untuk skola kat Nagoya Giant KELENTONG... Hehe! Suka ja aku tukar nama Plentong gi Kelentong kan kan. Ala.. bunyi pon sama ajek.. tong tong tong! Cuaca hari ni plak panas betol! Aku rasa nak berendam ajek dalam tong drum. Best woo berendam dalam tong drum dari tab mandi. Kakakaka! Penuh berpengalaman kan.. Hehehehe!

Aku tatau brapa helai kain mak aku beli tadik. Memang malas aku nak kuar hari ni... rasa nak tido ajek... Tambah lagik perayaan taikkbaumasam Kak Ana bini Wahid. Kakakaka! Sure la ramai orang nak gi berjalan².


Giant Kelentong dah tak macam dulu. Dulu, ni la Giant paling terbesar di Johor tapi sekarang dah berlambak Giant dan Hypermarket lain. Tambah lagik suma dah dekat dengan rumah. Kentot pon bleh dengar... Huh! Begitu kuat bunyi kentot aku! Kakakaka!


Popo sapa tuu?? Kut ada sesapa nenek yang tertinggal kat Giant ni. Hihihi!



Apa kes plak tetiba muncul pokok ni?? Hehehe! Saja la aku tayang pokok ni. Kalo korang terer pokok apa ni?? Kalo sapa jawab betut, aku kasik ikan terubuk masin sabah sekor! Wakakakaka! Sedap wehh ikan terubuk masin Sabah nyerr... Kompem! Aku jamin leh potong jari jiran kalo tak sedap! Hahahaha! Jawapan yang betul orang pertama ajek... tiada dua tiada tiga. Rugi la tak jawab. Aku belasah habis ikan terubuk masin sensorang...

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 9:08 PM
10 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter