ღ Memories to Remember ღ: Bandingkan...

Wednesday, February 11, 2009

Bandingkan...

Adehhhh!! Sakit urat pungkoq aku gelak tengok videoklip² ni suma. La ni aku nak share gelak tahap GABAN tengok videoklip ni. Sesapa duk sakit jiwa ka, sedey ka, tensen ka... mari kita ramai² pecah usus pungkoq tengok videoklip sengal ni. Kehkehkeh!



Benyonce dalam videoklip ni menari pakai bikini jek. Benyonce makin hari ntak cukup kain. Kakakakakakaka!!



Yang ni aku tatau plak ada bikini BIG saiz. Anak gajah pon muat! Hahahahahaha!

_____________________________________________________




Original videoklip Peterpan Menghapus Jejakmu... Suka Peterpan ker?? Hehehe!



Ni Videoklip Peterpan TERBARU.... Rasa² mana videoklip lagik best?? Hikhikhik!


Sepatutnya hari ni aku nak upload gambar clue pokok hari tu tapi semalam tetiba plak power supply file server aku TERBAKAR! Kahkahkah! Jadik power supply file server aku terpaksa dihantar ke klinik waranty. Jadik bersabarla yer untuk gambar clue seterusnya tapi aku nak kasik Double Xtra clue... Kalo ada yang leh jawab tanpa gambar clue akan datang. Aku cadang nak kasik Xtra gift skali ngan ikan terubuk machin tu. Xtra gift tu aper?? Tak leh gitau aaa!! Tak suprise ler kan.

Ni Xtra clue: Pokok ni berbuah setahun sekali.... Isi buahnya bila dah masak/tua seperti kapas.

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 8:39 PM
8 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter