ღ Memories to Remember ღ: Sang Kenari

Friday, January 2, 2009

Sang Kenari

Hari ni takda apa nak apdet sangat. Pc tengah diformat balik. Jadik guna notbuk cinonet ni jek dulu . Ni pon baru pas balik dari urusan bank in duit skola mak. Jadik tadak story mory sangat la. Cuma dalam perjalanan nak ke bandar tadi, ada sebijik keta kenari follow blakang keta kitaorang bukak lampu fog lamp sampai menyilaukan mata king aku yang tengah driving. Tadak hujan tadak kabus apa ke hal bukak fog lamp. BUTA ka pa?? Memang cinabeng tui minah tu. King aku apa lagik, bagik jek laluan kat kenari tu pastu kitaorang follow blakang dia plak . Kitaorang plak on fog lamp. Mau ter'brek'² minah tu bawak keta. Wakakakaka! Sesapa pon mesti hangin kalo keta blakang bukak fog lamp atau high beam tanpa sebab kan? Ni la 'dajjal' tuk tahun 2009. Hehehehe!


what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 10:55 PM
2 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter