ღ Memories to Remember ღ: Kisah Petang Minggu...

Sunday, January 11, 2009

Kisah Petang Minggu...

Hari ni banyak hal nak kena uruskan walaupun hari minggu. Sambil² tu, sempat gak gi cuci² mata, cuci perot dan cuci duit skali... hehehehe! Sebelum balik tadik, sempat nyinggah Court MAUT (Mammoth) bab aku dah lama tak makan keropok lekor depan court tu. Nasib baik la keropok lekor ada lagik, kalo idak kempunan ler aku hari ni lagik. Kuikuikui...


Bila nampak keropok lekor tinggal skit jek, aku pon borong abis keropok lekor makcik tu. Aku beli RM7 keropok lekor.


Keropok lekor makcik ni sedap kalo makan panas². Lembut jek! Kalo ikutkan keropok lekor ni kembang tapi ni dah kecut skit tapi still sedap!

Yang ni plak Otak² HANG! Akekekeke! Aku beli RM3 tapi tak berapa sedap sangat. Sedap lagik Otak² dalam daun. Bila makcik tu nampak aku beli banyak sangat, makcik tu tanya...

"Nak bawak balik mana ni?"

"Tak balik mana... Nak makan tengah jalan. Hehe!"

Makcik tu senyum jek...

"Banyaknya..."

Yela.. Kalo beli sampai sepolo hinggit, mau tak banyak! Macam 7 orang makan, padahal dalam kete cuma aku, king aku dan adik aku jek. Perut pirana ker apa dak² ni. Hehe!

Tadik sempat singgah kat Landmark sebab king nak beli graphic card dan aku tumpang sekaki gak beli Tiger Mouse ni. Dapat la free pen 'gemuk dan kontot' tu. Tadak la aku nak gado ngan king aku sal 'Zebra Mouse' lagik. Aku suka pakai mouse ni untuk notbuk kecit aku tu. Senang nak gerak atas apa pon... Takda la sangkut²!

Zebra Mouse ni akan digunakan untuk notbuk yang lain. Untuk desktop aku tak leh sebab wayar pendek sangat. Bye bye zebra... Hehehe!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 8:58 PM
1 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter