ღ Memories to Remember ღ: Free Gifts

Thursday, January 15, 2009

Free Gifts

Tadik petang gi Jusco Bukit Indah lagik. 3 hari straight ni asik gi Jusco Bukit Indah jek. Penat woo tapi kalo soping moping tak penat ler, bab tu aku la paling gagah! Keh keh keh! Semalam kan kitaorang beli mesin basuh tapi kad warranty takdak. La ni dah 2 hari gi Jusco Bukit Indah sebab nak ambik kad warranty tapi kad warranty kena tunggu dari KL plak! Leceh toi! Bukan kami jek yang kena camni. Demi berjaga² beli barang tadak kad warranty ni, kitaorang pegang full resit Jusco tanpa kami tandatangan sampai kitaorang dapat kad warranty nanti. Yela, beli mesin basuh bukan murah oiitt! Ntah² sok² mesin basuh baru tu wat hal, susah gak kami nak claim warranty tanpa kad warranty ni kan kan. Jadik sesapa penah kena camni, aku suggest korang jangan sain resit dan simpan full resit penjual tu sampai korang dapat kad warranty. Jadik tadik petang, king dapat panggilan dari salah sorang pekerja Jusco bahagian barang elektrik suh datang ambik gifts dari Hitachi. Jadik kitaorang gi ler ambik... orang dah bagik free, ambik jer la kan. Rezeki jangan ditolak...

Taraaaaaaaa.. ni la free gifts tu. 2 kotak sabun breeze dan 1 kotak tupperware! Hehe! Mesti orang kata "Eleh! Tu pon nak kecoh ka?". Kecoh tak kecoh pon sapa nak kasik free kan kan... Hehee!

Lepas jek ambik gift tadik. Perot aku dah lapar giler. Disebabkan kak Hana hari ni duk tayang mee rebus dia. Aku dah teringin nak makan mee plakkk!! Kak Hana nyer pasat aku dah 'mengidam' mee hari ni! Terus terang aku bitau, aku memang tak pernah masak mee kat umah. Selalu kat umah yang masak mee² ni mak aku, kekadang ayah aku. Aku nasik goreng bleh la... Hehe!


Eksen jap... Kihkihkih! Ni ngah nunggu king aku ambik keta. Aku jadik Queen jap!


Ni la dia tupperware tu. Kotak kecit jek kan... tapi ada 8 tupperware dalam ni.


Caya ndak ada 8 tupperware dalam ni??? Jom tengok...


Tuu diaa... tupperware dalam tupperware...



Penutup bleh bukak untuk isi makanan panas...


Jakun kejab... sian aku! akekeke..


what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 9:46 PM
3 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter