ღ Memories to Remember ღ: darLINKS

Wednesday, January 7, 2009

darLINKS



Nampak tak cupcakes comey lote ni. Duk kenyit² mata lagi tu! Cupcake ni icon untuk mereka² dan keluarga mereka yang telah gantung alamat umah aku kat pintu umah dorang. Siapakah itu?? Bolehlah klik kat icon cupcake kat bahagian AUDIENCE... Kalo ada yang tercicir tu, bitau ler yekk... Aku wat satu lagik site khas untuk blog link bukan apa, tanak site lambat loading kalo dah banyak add link nanti... Ni pon ada beberapa lagi widget yang tak diperlukan, akan dibuang. Wat menyemak jek kan... Mekaseh pada kakak², makcik², pakcik², nenek², sepupu sepapat, sedara mara, ayam, itik, kambing kat kampung tu yang dah link blog ku ini. Blog mu akan ku kenang... kuikuikui!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 10:45 PM
2 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter