ღ Memories to Remember ღ: Anjen

Wednesday, January 28, 2009

Anjen

Huaaargghh!! Dah magrib rupanya. Aku ni lepas wat 'sesuatu' kat dapo aku terus ler naik atas, masuk bilek, landing atas katil, bukak notbuk dan layan surfing. Memula ingat nak on YM tapi aku terus tak jadik online YM bila TERsyok membaca blog seorang wanita melayu yang beragama Islam yang duduk nun kat Kelate bela anjen. Aku sekadar membaca ajek... sambil tengok gambar minah tu bermain ngan anjen² nyer itu. Sempat jugak ler aku baca komen² pengomen yang mogok, protes, kutuk, boikot.. kikiki! Cam aku cakap tadik, aku cuma sekadar membaca sampai la jejak maghrib ni.

Aku... kalo nampak anjen jek, aku pobia la... Aku kan ada MEMORI TERINDAH dengan anjen sebelum ni. Kalo aku nak ceritakan kisah aku dikejar anjen, tak yah ler. Kang ada yang tak leh tido malam sebab nak gelakkan aku!! Tak baekk woo gelakkan orangg!! Bukan skali tau aku pernah dikejar anjen tapi dah 2 kali!! Kalo kali ke 3 ni, masih ada anjen nak kejo aku. Memang sah anjen
² tu suma suka kan aku. Wakakakakaka!! Gelak²!! Sekeh kang!!

Dah dah!! aku nak blah dulu... blah.. blah.. blahhcaannn!


what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 7:27 PM
9 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter