ღ Memories to Remember ღ: Airport

Wednesday, January 7, 2009

Airport

Hari ni, adik aku datang Johor. Aku yang nyuruh adik aku datang sini, jadik tadaklah dia asik merayau jek pas SPM. Flight berlepas dari Sabah kol 9.55 pagi dan sampai Johor jam 12.10 tengah hari. Kitaorang kuar lewat skit sebab airport Senai taklah jauh sangat dari rumah.

Dalam perjalanan....

I love you~ I love you~ (Bunyi henset)

"Hello.."


"Hello, sapa yang ambik aku ni?"

"Aaa, nko dah sampai? Hehe.. nko tunggu jap. Jap lagik kami sampai"

"Yala..."

Talian putus...



New message received...

Ndak (tak) payah la kamu ambil. Nanti malam ja... Haha




Aku balas...

Bah (ok) kami balik la...

Taip sambil gelak²



Adik aku balas...

Yalah²... Jalan kaki ja aku...

Kah kah kah. Cam siol jek!


Sampai jek airport Senai, kitaorang park la kat tepi nunggu adik aku ni. Haha! Tu dia bergaya sakan dengan berkaca mata hitam. Baju berbulu² macam nak gi London plak!



Lepas tu, kitaorang lunch kat Sushi King Taman U. Ada sorang pelayan pompan kat Sushi King Taman U ni dah kenal sangat ngan muka aku. Aku blom nak order dia dah cakap...

"Okonomiyaki dan Takoyaki?"

Kah kah kah! Aku gelak...

"Okonomiyaki jer la... Tak brapa sehat la"


Time sakit ni mana la nak makan sangat. Asik duk tarik ingus jek memanjang. Kihkihkih!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 3:16 PM
2 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter