ღ Memories to Remember ღ: Tayikkkk!!

Monday, December 15, 2008

Tayikkkk!!

Arghh!! kepala aku sakit dan berdenyut semacam. Tekak pon dah perit². Hari ni tadak selera nak makan . Sebelum nak gi BOBOK . Aku surfing² dulu memana yang patut. Kat rumah orang sibuk tayang buah (rumah kak Hana la tu... Huehuehue) dan makanan. Aku plak sibuk tayang TAIKKKKK!! Nah ambik nko! Kah kah kah! Keji!!


Tau tak taik apa ni? Ni la taik ulat bulu. Suspen jek kan nak bitau taik apa. Nasib baik bukan taik manusia, bleh muntah darah kalo tengok. Sebenarnya ni first time aku tengok taik ulat bulu . Bila mak aku sibuk carik ulat bulu kat pokok dalam pasu dia yang duk tergantung tu... Aku dok pikir camna mak aku tau ada ulat bulu .


"Mak carik apa?"

"ulat bulu"

"Mana mak tau ada ulat bulu kat situ"

"Ni taik ulat bulu"

Sambil tunjuk taik ulat bulu...

"Wooo, tu ker taik ulat bulu"

"Yela... lepas dia makan daun, dia berak"


Jakun tak pernah tengok taik ulat bulu . Kalo takat taik orang ka taik binatang ka, dah familiar sangat... Hehe! Kalo taik LALAT, berlambak kat muka aku ni hah! Dah macam taik lalat Sharifah Aini. Kikiki!


♥ Da telan 2 bijik panadol... Nak gi BOBOK! Good Nite!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 9:26 PM
2 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter