ღ Memories to Remember ღ: Singgah Selalu...

Sunday, December 14, 2008

Singgah Selalu...

Hari ni, King ajak keluar jumpa ngan pegawai dia datang dari London. Awal pagi restoran melayu mana la bukak kan. Kedai mamak tanak ler aku. Fastfood takyah ler, mat salleh tu dah jemu makan fastfood pat dia. Sib baik Restoran Singgah Selalu ni bukak 24jam.


Restoran Singgah Selalu... Memang ramai orang menyinggah makan...


Aku order Mee Soto jer... Leher ayam aku tak makan. Hiasan semata²! Aku sebenarnya tak reti makan leher, buntut dan kaki ayam. Ngee~!


King aku orderkan mat salleh tu nasik lemak dan kuih jala.



Teh O Limau... Aku punya!


Mat salleh ni awal pagi + hujan dah melantak pepsi, siap ngan ais lagik tu. Kalo aku... idak ler...


Labels: ,

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 1:34 PM
3 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter