ღ Memories to Remember ღ: Singapore Mari...

Sunday, December 28, 2008

Singapore Mari...

Kalo ikutkan hati, aku tak nak ikut gi Singapore hari ni tapi disebabkan aku nak pastikan king aku belikan barang yang aku nak... Jadik aku mesti ikut! Hehe! Jam 9 pagi lebeh kitaorang dah bertolak dari rumah dan turun kat ciq baru Johor. Ni 1st time aku masuk ciq baru selepas ciq baru dibukak. Punya jauhhhh berjalan nak gi cek passport!! Mati aku! Bleh semput woo... Tu pon sebab kami turun kat City Square. Lepas ni nak kena ambik bas dari Larkin sebab leh turun kat stesen bas ciq.


Nasib baik la tak ramai orang nak masuk Singapore. Sekarang dah tak leh nak 'lambai²' passport da sebab kat ciq baru dah ada mesin cek passport tuk orang Mesia.

Sempat beli J.co kat Singapore tapi sekarang dah ada J.co kat City Square Johor ni. Tu pon baru bukak. Tadik tak ley nak beli J.co kat CS sebab kedai belom bukak. Jadik terpaksa beli J.co kat Singapore dan harga sure mahal skit dari kat Mesia walaupon nombor harga sama tapi currency lelain. Beli 2 ketul jek la sekadar nak isi perot dari kebulur...


Niat kami gi Singapore nak jumpa bisness partner kat Singapore. Jadik sebelum jumpa bisness partner tu, kitaorang singgah dulu kat Sim Lim Square. Barang ni tetiba jek aku nak semalam dan memang selama ni tadak langsung dalam wishlist aku... Lagipon kat Mesia harga mahal, jadik lebih baik aku beli kat Singapore, MURAH!

Jadik... ceritanya bersambung la nanti. Hehe! Mata aku pon dah mencarik bantal ajek ni... Esok plak kalo jadik nak gi Kota Tinggi plak. Insya Allah, harap² dapat pegi la. GOOD NITE!


what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 11:58 PM
0 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter