ღ Memories to Remember ღ: Melantak Kat Sushi King

Friday, December 26, 2008

Melantak Kat Sushi King


Semalam melantak Sushi King kat JUSCO Bukit Indah. Ingat nak terai restoran² yang ada kat JUSCO bukit Indah tapi kebanyakkan dah tutup sebab jam dah pukul 10 lebeh. Nasib baik Sushi King ni tutup kol 10.30 malam. Jadik tadak choice, restoran yang lain masih bukak pon restoran non-halal.



Aku kalo gi Sushi King mesti order Okonomiyaki. Hari tu pernah gak wat Okonomiyaki ikut resipi kak Yani tapi Okonomiyaki aku dah rasa cam cucur udang. Wakakaka! Aku bab masakan Jepun tak pandai. Jadi daripada aku membazirkan bahan, baik aku makan jek kat Sushi King ni. Selalunya ampas² tu pon aku makan habis tapi ntah kenapa semalam aku rasa Okonomiyaki tak sesedap kat Sushi King Taman U.

Mee ni aku tak ingat nama menu. Saja la nak terai... Last² King aku yang perabihkan sebab idak la sesuai dengan rasa tekak aku walaupon aku cuba nak memahami rasa tekak orang jepun ni. Kuikuikui...

Ni salah satu peberet aku, Kani Tama Maki tapi ni aku terpaksa hadkan daripada makan banyak sushi ni. Kalo idak bleh masuk spital aku sebab aku tak leh makan seafood 'combine' dengan nasik pulut...


Masa ni dorang tengah mengemas² sebab nak balik. Kami bukan last pelanggan tau! Ada lagik satu famili baru sampai nak order makan. Yang aku boleh komen, aku tak selesa makan kat Sushi King Bukit Indah ni. Pelayan yang ambik order cam hampeh pastu pelayan lagik sorang tu siap pekik² marah kat kawan sebab balik awal. Lagik satu, pinggan asik jatuh² kat lantai masa dorang mengemas. Bingit telinga aku tau! Orang yang buat Sushi Kani Tama Maki yang kami order pon sembrono dan Okonomiyaki yang aku order plak 'sejuk'. Aku tau la korang nak balik cepat! Akhir sekali ucapan aku "Aku takkan datang Kat Sushi King Bukit Indah, boleh jalan da...". Huhuhu~


Labels: ,

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 11:14 AM
0 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter