ღ Memories to Remember ღ: Jumpa kawan lama

Wednesday, December 24, 2008

Jumpa kawan lama

Hari ni, classmate skola rendah datang rumah. Kebetulan dia keja ciq di Johor ni. Memang lama tak jumpa dia. Lepas jer skola rendah terus dah tak jumpa sebab memasing masuk skola menengah lelain. 2/3 tahun lepas pernah gak kontek pastu lost kontek balik. Aku dapat kontek balik ngan dia pon 5 hari lepas kat YM. Malam tu aku rasa nak online YM, aku slalu set 'invisible' kat YM tapi malam tu rasa nak 'available'kan diri. Tetiba mamat ni BUZZ aku. Nak aku ceritakan.. panjang la sangat. Huhuhu...

Lepas jer borak² dan makan kat umah. Mamat ni cadang nak gi bekam. Jadik aku pon tanya la bekam kat mana. Dia bitaula yang dia bekam kat BBU, bayaran plak RM200. Aku dan king bagik cadangan kat dia suh gi tempat pak haji tu. Jadi kitaorang pon bawakan dia pat pak haji tu. Bila sampai kat pak aji nor tu, mamat ni kena bekam pastu acupunture pastu infared lagik. Bayaran cuma bayaran ubat sebanyak RM45. Murah sangat dan pak haji ni pon memang berpengalaman lama dalam bidang tabib ni. Kalo korang sakit masih tak baik lepas jumpa doktor, aku sarankan gi jumpa pak haji nor ni. Nomo telefon dan alamat leh carik kat entry acupunture. Pepandai ler korang carik yek...

Lepas tu kitaorang singgah kejab kat Landmark sebab king nak beli HDD 1 tera tuk komputer aku. Komputer aku terpaksa la di format balik lepas ni. Semua data² aku dalam 4 bijik HDD ni akan disumbatkan dalam HDD 1 tera tu. Harap 1 tera tu cukup la tuk aku... Huhuhu...


Banyak kedai dah tutup....

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 9:37 PM
0 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter