ღ Memories to Remember ღ: Dell Mini 9

Monday, December 29, 2008

Dell Mini 9


Benda yang aku beli semalam tu notbuk Dell Mini 9. Bila aku tengok kat website Dell mini 9 ni comel ler sangat, rasa nak beli plak. Sekadar tuk surfing dan belajar make money dari notbuk yang cinonet tu. Memula nak beli online tapi kat DELL Mesia terpaksa beli kat retailer. Kalo kat Mesia ni yang conquer MAXIS la tapi aku tanak la beli kat MAXIS. Walaupun mini 9 tu dorang dah include broadband tapi kalo di kira² tambah tolak darab bahagi baik aku beli tanpa broadband. Aku beli kat Singapore cuma SGD599. Kalo kat Mesia lebih kurang RM1,400 camtu. Sebelum ni mini 9 rega SGD600++ masa turun Singapore sebelum ni. Sekarang dah turun rega.


Huhuhu... Mini 9 dah jadik milik aku...


Ringan...


Cinonet jer...


Guna satu jari pon boleyy... Hehehe...

Memula pikir jugak samada nak beli Dell Mini 9 atau Dell Mini 12 tapi Dell Mini 12 tak leh nak upgrage storage. Apa yang diberi kat dalam tu, itu jer la. Kalo Dell Mini 9 plak walaupun yang aku beli sekarang ni harddisk kecit cuma 8 gB tapi boleh upgrade storage yang lebih besar. Insya Allah, kalo ada duit lebih la. Lagikpon notbuk cinonet ni, aku bukan nak lanyak untuk beberat. Hanya untuk surfing² saja... Kalo aku nak lanyak, aku suka guna desktop aku. Warranty untuk Dell no problem! Call jer la Dell Mesia, tak yah nak gi Singapore balik. Huahahaa.. cam promote la plak. Sekian terima kasih...



what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 8:35 AM
0 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter