ღ Memories to Remember ღ: Dah Selamat Kirim

Tuesday, December 23, 2008

Dah Selamat Kirim

Semalam lagik aku dah siap packing BOM ni. Tingal nak kirim jek... Aku harap alamat yang aku tulis tu tak salah. Naya kalo meletop kat rumah orang lain. Hehe...


Awal pagi lagik aku dah sampai pejabat pos, padahal pejabat pos blom bukak! Setengah jam aku keras nunggu lam keta. Kah kah kah! Excited sungguh nak jumpa pakcik posmen ni. Bukan apa nak pi awal pagi, kalo pi tengah hari ka petang ka memang penuh pejabat pos. Kat tempat aku ni pejabat pos sentiasa penuh dengan orang yang membayar bil. Tensen... Jenuh nunggu turn... Tak koser aku nak ciom bau ketiak orang. Huhuhu! Bila tengok makin ramai orang nunggu kat depan pejabat pos Taman U ni, aku terus cabut gi pejabat pos TUTA plak. Aku masuk jek ambik nomo terus dah kena panggil. Nomo aku 3003, lawa ndak? Keh keh keh!

Lepas tu gi melantak meal RM4 kat Mekdi... KENYANG!!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 11:39 AM
7 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter