ღ Memories to Remember ღ: Bertunang

Tuesday, December 30, 2008

Bertunang

Selamat Bertunang buat kawan aku atizah. Akhirnya bertunang jugak kawan aku ni. Dah lama aku duk tunggu majlis kebesaran dak ni. Huhuhu! Semalam aku tak sempat pegi masa majlis tapi aku tetap datang walaupun majlis sarung cincin dah selesai.


Aku cuma sempat beli kek jek... Nak wat dah tak larat sebab masih terasa letih balik dari Singapore semalam. Tambah lagik ada sedara king datang dan tido kat umah.



Aku cuma dapat tengok gambar² majlis kat kamera dia jer...



Hantaran dari pihak lelaki wat pihak perempuan


Ni cam aku nak petik jek seketul... akekeke!


Aku ska mata dia... Tak yah pakai bulu mata palsu pon dah cukup cantik! Natural beauty... Kecuali kontek lens tu... kikiki! Sempat dia melaram pakai kontek lens kaler coklat tapi memang sesuai untuk dia yang wajah ala² pakistan walaupun dia satu bangsa ngan aku, BAJAU.

Memula dia nak bagik suprise ler kat aku tapi akhirnya tak jadik! Bila aku kata mungkin tak dapat nak datang sebab ada urusan, malam aku balik Singapore tu dia kol terpaksa bagik tau kenduri tu majlis tunang dier. Kah kah kah! Habis kena bising dengan aku sebab tak bitau awal², kalo idak aku leh gi time majlis tu! Untuk majlis perkahwinan dia, aku dah sound kat dia suh bagik tau awal² tarikh at least 2-3 bulan sebelum majlis. Boleh aku book tiket balik Sabah tengok majlis perkahwinan dia kat sana. Huhuhuhu!

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 11:23 AM
0 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter