ღ Memories to Remember ღ: Acuan Bunga Ros

Friday, December 19, 2008

Acuan Bunga Ros


Jap gelak dulu. Kah kah kah! Ni la cokelat semalam aku wat tak leh nak kluo dari acuan. Bengang jek aku. Last² aku simpan cokelat ni lam peti sejuk sampai pagi. Baru tadik pagi dapat kluo kan setelah aku ketuk belakang acuan. Nampak coklat tu berbintik kilat sebab air sejuk yang keluar dari cokelat tu.



Ni acuan yang aku guna. Better sapu minyak sebelum nak masukkan cairan cokelat ke dalam. Kalo idak jenuh nak ketuk. Huehuehue... Bentuk Bunga ros... Cokelat ni nak bawakan untuk bebudak esok. Sok Insya Allah nak balik kampung sekejab...


Nak keraskan cokelat ni tak perlu simpan dalam peti sejuk. Bila cairan tu dah sejuk suhu bilik, ia akan keras sendirik...

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 11:37 AM
0 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter