ღ Memories to Remember ღ: 15 ketul

Monday, December 15, 2008

15 ketul

Tengah malam kat KFC....

Aku : bagik chickey meal nombor 4

Kaunter (pompan) : chicky meal takda

Aku : Pulak! Bagik nugget la... 12 ketul...


Kaunter (pompan) : Nugget takda...
Nak aku sekel jek paler dak pompan ni... Huehuehue..

Kaunter sebelah (lelaki) : Nugget ada lagi skit...

Kaunter (pompan) : Ada ker?

Kaunter sebelah (lelaki) : Ada dalam kotak last tu...

Budak pompan tu gi cek...

Kaunter (pompan) : Nugget ada, tinggal 12 ketul last.

Aku : Ok, saya ambik la 12 ketul...


Masa tengah makan nugget tu, aku tengok pelik skit... apsal kotak nugget ni penuh semacam. Kata 12 ketul jer dan dalam resit pon 12 ketul. Aku pon kira ler nugget yang ada dalam kotak tu termasuk 2 ketul nugget yang dah selamat masuk perut aku. Rupanya terlebih 3 ketul. Huhuhu... Rezeki aku la nampaknya. Bila aku bitau kat king aku, dia siap suh aku bagik balik 3 ketul nugget yang terlebih tu kat kaunter. Hahahaha! Dah selamat masuk perut! Aku memang suka makan nugget KFC ni, makan time panas² memang sedap.


what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 3:07 PM
2 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter