ღ Memories to Remember ღ: Tiger VS Kero

Saturday, November 8, 2008

Tiger VS Kero


Tadaaa... ni lah dia Tiger. Elok jek landing camtu. Masa ni dia baru pas makan. Besar gedabak kucin ni. Kucin kena sunat memang kuat makan dan besar sebab tak leh nak ngorat! Nama jek Tiger tapi manja cam pondan.Nko jantan ka betina tiger? kah kah kah!

Jangan pandang belakang

Berlainan plak dengan kucin jantan aku kat kampung tu. Pemalu ngan orang yang tak kenal. Sekarang adik aku yang jadik tuannya. Oleh sebab kucin ni suka landing kaki macam katak. Jadik kucin ni diberi nama KERO. Asal dari perkataan jepun KAERU. Kalo tak silap maksudnya katak. Tu pon sebab dulu aku suka tengok citer anime jepun SAKURA CARD CAPTURE. Huehuehue!



Kekadang Kero leh landing kaki terjulur cam katak mati. Sayangnya aku tak sempat nak snap...



Auto Publish

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 11:02 AM
0 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter