ღ Memories to Remember ღ: Sinetron Olivia... berbaloikah?

Thursday, November 20, 2008

Sinetron Olivia... berbaloikah?


Dah berkurun aku mencarik CD sinetron Olivia ni akhirnya aku jumpa jugak kat kedai CD Jusco Terbau City. Happy sakan la aku. Senyum lebar panjang sampi ke blakang telinga. Pasni aku takyah la nak tunggu citer Olivia ni kat TV. Tensen jugak nak nunggu kol 6.00ptg setiap isnin hingga khamis sampai king aku tensen nak ajak keluar. Kalo ajak keluar mesti balik sebelum jam 6.00ptg. MESTI tu! Sadis tak sadis... kah kah kah! Jadik pasni aku leh tengok citer Olivia bila² masa ja aku nak dan brapa kali aku nak tengok sampai MUNTAH!! Pakkan la aku tak jumpa link download sinetron Olivia ni kat internet, aku tak membazir duit nak beli. Mahal tak mahal CD ni, bukan sekotak tapi 2 kotak CD untuk tengok citer ni sampai habis... aku bleh makan 5 pinggan lamb shank wooo! Hikhikhik! Citer Olivia yang aku jumpa cuma kat youtube kualiti rakaman dari TV. Ini 1st time aku beli CD drama Indonesia... Bukan semua drama bersiri indonesia BEST! Suma menyakitkan kepala saja tengok macam bawang putih dan bawang merah tapi citer Olivia ni aku suka sebab kelakar!




what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 9:03 PM
2 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter