ღ Memories to Remember ღ: Jalan² carik pasal

Tuesday, November 11, 2008

Jalan² carik pasal

Hari ahad ambik kesempatan cuci mata kat Singapore setelah urusan semua dah selesai hari semalam sebelumnya.




Aku jadik tiang kedua kat dalam MRT





Masih tak ramai orang








Sesapa yang suka menyetan tu leh lah pegi isetan kat Singapore ni. Jangan jadik SETAN sudahhh!! ngeh ngeh ngeh!







Untuk meal ni berjumlah lebih kurang $11 bersamaan lebih kurang RM20 sini. Mau tak mau pikir sepolo kali kalo nak makan besar. Hek hek hek!





Seterusnya menuju ke Plaza yang menjual barangan komputer, handphone dan barang elektronik lain.












Lepas tu pegi ke Bugis Street, ramai pulak Mat Salleh naik beca kat sini. Konvoi!







Ni gerai² kat Bugis Street








Pilih²...



Auto publish

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 8:55 AM
2 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter